Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Alászed

2010. augusztus 24. - Nyelvész Józsi

Tevékenységet, cselekvést lendülettel, nagy erőbedobással végez.

Augusztus 20 az konci a kultúrba alapszinten. Volt a Progression, a 100 Ütés Az Arcra, dorogiak, jó kis grindcore, Egomból meg a Zombie Town. A ZT énekese, a bizonyos Winnie eléggé alászedte, nyomta a tequilákat előtte a pultnál, azt első szám alatt így beszól, hogy "ugrájjatok, faszom!" Persze a Szeszkó Lacikáék is elborultak, már ilyen tokodi szinten. A Szomorú bohócot nyomták, azt ilyen ünnepélyesen, így térden állva énekelte végig a Lezli. Mekkora buláj volt, the.

Ez az, Kisnovák, szedjjjj alá, nézzél rám, a szájbabaszott kurva istenit! Töltsetek neki, ázázz! Síjh... ha ezt a szilvát nem iszod meg egyhúzásra... a szememben egy nagy semmi vagy! Azaz, mint az anyád teje... ilyet Londonban nem kapsz, tesó.

A Gyulabá kurvára alászedett 10-es úton a golfingerrel, leszarta a 60-as táblákat, ment mint a kurvaélet. Újpesten látták a Putyit, halálra van ítélve a fazon.

Kösz, Mókikoma.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása