Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Viktatúra

2010. július 29. - Nyelvész Józsi

(Orbán Viktor heves ellenzői által használt) gúnyoros kifejezés a 2010-es országgyűlési választások utáni politikai erőviszonyokra, melyek jellemzője a Fidesz kétharmados többsége, amelyet Orbán Viktor ellenzői annak önkényuralmaként élnek meg.

- Izhé... elmentél, geci? De laggol. Mintha kutyák ugatnának, olyan volt kicsit, érted.
- Vha... vhe... értik a divatot, mondom, full új Lacoste lépő, fekete ing, aszt nem enged be a baromállatja. Ott álltunk a Raduval, mint két kalaposgomba fasz. Az is egy féreg, lemegy Dél-Afrikába a spanjaival, aztán első nap kipakolta a kamerát meg a tárcáját, öcsém! PAKOJJÁKI! Hol a tzárca, gheci?
- Nem gyenge ez a Radu, the... itt is van sztori, láttam a Brigit, vágod, nyergesi csaj, a Tomekkel kavart, aztán most fasz tudja, mi van. Kettőhúszassal csapatom felfelé a koleszba, hallom, ilyen picsogás elől, mondom mi a fasz, ilyen igénytelen, ilyen fehér toppos csaj osztja ott valami öregebb máminak. Csaj sipákol, hogy "nem akarok diktatúrában élni", meg nyomatta, hogy "viktatúra" vagy hatszor egy mondatba, mer úgy jó. Meg hogy "a kereskedők, apukámék, mit kapnak? Reggel ötkor kelnek." A mammer is akkora, mint a kutya ülve, azt ilyen elég meredek dumákat begörgetett, érted. Kurvára sújtó volt.
- A román, MSZP-s kurvaanyját! Mindig is gyanús volt ez a Brigi. Akkor most nem ennél a tanárnő picsánál pecózol, Krisz? Offoltad, vagy mi van?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása