Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Gomb

2010. július 05. - Nyelvész Józsi

Rendkívül kis mennyiségű pénz, fizetőeszköz, amely mennyisége révén tulajdonosát kiszolgáltatott, megalázó helyzetbe hozza.

- Hát, öcsém, de mennék már ki dolgozni... a Rezső májámiba van ládákat pakolni, érted, elvan ezerrel. Dehogynem vágod, kigyúrt athom... Így érted, volt a sztorija, hogy otthon eldugult a véce... Kézzel kirángatta földből a fájanszot, aszt hozzábaszta a falhoz egyből. Mesélte kurva idegesen Stallonéba. Na, elég jól elvan amcsiknál, mennék én is, nem gombokat keresnék, az kurvaélet, megfizetik az embert.
- Hülye vagy, Misáj? Kinn mindig ilyen sehonnani leszel, baszki. Itthon kell májernak lenni, mint a Ziggi, német fizetéssel érted. Ilyen pénzes, ilyen kocsis faszinak kéne lenni, szopná a faszodat ez a Melinda is, kajakra. Nem hajtana el a faszba. Nézzél rám, tesó! OPEL! Óu (eltúlzottan kerekíti az ajkát) pelll (látványosan rezegteti a nyelvét).

Kösz, Zeusz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása