Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Zsilett

2010. április 27. - Nyelvész Józsi

Kiváló minőségű; feltűnően, irigylésre méltóan, elegánsan kimagasló.

- Zsilett ez a gíp, Gyuszi bácsi. Suhan, mint a faszom.
- Jóhogy, kistáska, főleg traktor után, mi hehhe. Nehogy aszidd má, hogy a Gyuszító bá akármilyen japán fostalicskát vezet. Phöjjj! Na, piros megint. Fék. Azaz. Pihenőállás, csodavárás. Horváth Csabika, óhh, hogy a faszomat szopd keresztbe, te köcsög. Anyád temetése a jó hír, theee köcsög. Nem szavaztam rátok, féreg.
- Világíletembe a szocalisták ellen szavaztam, és boldog vagyok.
- Ja, mondjuk te parasztgyerek vagy alapból, benneteket is jól megszopattak, de a magamfajta üzletembert is. Faszom, meddig állunk még itt, a kurvaanyjukat. Odanézz má, ott a Sityu a Borába. A Törpe Sityu, én csak úgy hívom, 150 centi sámlival, mi.
(Derékig kihajol a nyitott ablakon.) ANYÁD PICSÁJÁBÓL SZOPKODJAD KI A MELEG GECIT, TE CIGÁNY! (Visszaül a kocsiba.) Haverom, hehhe. (Tövig nyomja a gázt, és ráfekszik a dudára.) MEG LESZTEK BASZVA! AHHÁNNYAN VAGYTOKH!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása