Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szétnéz

2010. április 11. - Nyelvész Józsi

Valamilyen cél elérése érdekében erőforrásait, kapcsolatait mozgósítja.

The Lajóú. Azér csörgök, merhogy voltatok már szavazni? Kocsival elvinnélek, érted. Dehogynem, ne kelljen már gyalogolnotok, épp itt csapathom neki az iskolánál. Azt kire megy a voks? Hallom a Pokk Sanyitól, hogy a Müller Ferike az LMP-re tolja, baszod. A buziasszony. Mhiakurvha az is, Lesz Mégegy Pálesz hehhe... Mhi..? Ja, Lajoskám, hehehe. Én meg mondom ma reggel, szétnézek haverilag, hogy mi merre hány méter, érted. Holnap meg akkor névnapozás ezerrel, tesókám. Na, két perc, azt ott vagyok csá.

- Hogy vagy, Kálmi? Szavazni voltatok, Kálmi? Ki vagy gömbölyödve rendesen, Kálmikám, bejött a tematika? Várjá, csak feküdjé fel, rápakolom. Ööh… te Kálmi… az a baszott nagy helyzet, hogy Egomba benéztem egy harmincas táblát, azt valahogy nem lehetett tárgyalni a helyszínen, szóval most egy laza százasba fájna a dolog feljelentés alapján. Nincs ötleted, mit lehetne ilyenkor csinálni? Annyi fejest ismersz ott Egomba.
- Szétnézek majd, Szabikám, hogy mit tehetünk, a múltkorit is megoldottuk. De ne legyen már rendszer ebből, érted, idén ez már a harmadik. Lassan már én érzem magam kellemetlenül miattad, ha bemegyek a kapitányságra tárgyalni. Érted, hogy mondom. Na, akkor nyolcat beleküldök a százhúszba, álljál mögém.

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása