Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Odavan

2010. április 04. - Nyelvész Józsi

(Személy) fáradtság, alkohol vagy kábítószer hatására, (tárgy) túlzott vagy nem rendeltetésszerű használat miatt fokozottan megviselt, elgyötört állapotban van.

A Kisnovák faterja, a torkán lement, hallod, gigába annyi sok pia, hogy még. Repked a tömény, mintha kéne, borral veszi be a szívgyógyszerét is. Ilyen agyvérzése volt állítólag, aztán má olyan mint egy gyerek, mondta a Novinak, hogy tiéd a kocsi kinn? Vigyél már kicsit kocsikázni, meg ilyenek. Kisnováknak meg joksija sincs, érted. Kurvára odavan az öreg. Ennyire talán csak a Pazgyera Gazsibá van oda, az hallod, kábé minden nap úgy él, hogy majd belehal.

- Hűűűjj, láttad az Adamcsik Tomásszót a novicsentó Imprezában? Mint a műszerészbajszos spániel, hallod. De nem gyengén gizda gép. Állítólag a Kálmi szerezte a Zigginek okosba.
- Áááhh hülyevagy? Okádék az az új, a békalámpás. Még a csíklámpás még büntetett erősen, ez meg mint egy pisztáciás magnum, amire rátetted a zsíros tested, érted. Arról már ne is beszéljünk, hogy a Ziggi mesteré konkrétan két másikból lett összehegesztve, megy majd a levesbe az első vállalósabb kanyarba, már most odavan a szervó, vágod.

Kösz, Rofä és tróger.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása