Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Bajnok

2010. március 27. - Nyelvész Józsi

Fokozott elismerés tárgyát képező, irigylésre méltó.

- Fékpedál felkeményedett, te gyerek?
- Mint a faszom, Gyuszi bácsi!
- Jóvan, SIKK-kel indulunk. Óvatosan, ecsécském, ilyenkor tavasszal rajzanak a kibászott puhatestűek, azt a muslicákkal ellentétbe ők nem csak összevérezik a khácsit. Kutyául szétkarcolják a fényezést, azt egy hónapja fényeztettem a verdát. Jut eszembe, faterod pádzséróúján kurva bajnok az a gallytörőrács elől, kérdezz már rá legközelebbre, hol szereltette rá. Hátha lehetne a Golfra is okosítani egy olyat, városi forgalomba is jól jöhet.

Azér most, hogy megvan ez a titkárnő állás témája a Timinek Pesten, a Herszényi Jencike nem bír magával, múltkor is felment, valahol Óbudán, asszem, épület előtt levette a pólóját meg hőbörgött. Nagyon bajnok volt, érted. Állítólag feszengett jobbra-balra, ilyen felhúzott siklóvállakkal.

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása