Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kess

2010. február 24. - Nyelvész Józsi

Pénz, fizetőeszköz.

- Na mi van, Bécikém, mit olvasol ilyen agyhalott fejjel? Várjá, gördítsed vissza kicsit...
- Áhh, megyek, azt kettéfejelek egy betontömböt, bazmeg. "Házilag buherált tákolmány a BKV új utastájékoztató rendszere." Ezek tudnak élni, tesó, 100 milkáér vettek pár LCD tévét sufnituning hajszárítóval… valamelyik faszomöccse megint durrantott némi kesst nem gyengén, a Markóba meg készíthetik az állófogadást meg a fingófát hehee. Mennyi van még ebédig, Hőbi? Nem etetjük meg addig a rákokat, szál Malbival megbüntetlek, úgyis lógok neked egy blázzal tegnapról.

- Óhafaszom, a húr hogy megin elszakad az anyja picsáját meg az apja fasza. Az az istenbaszta kess, az lehetne mostanába. Hétfőn nekifutok, azt szétnézek az Expresszbe, az kurvaélet. Tomek, szerinted... nem is tudom, mit kéne... akik ilyen vizilovakat meg krokodilokat filmeznek, azok mennyit kaszálnak?
- Nem metszem, Lacikám, nem értek a lovakhoz, érted. Light my fire mehet még egyszer, gyerekek? Vagy legyen szünet?

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása