Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Sikít

2010. február 22. - Nyelvész Józsi

Rábízott, kezelése alatt levő idegen, jellemzően állami vagy céges tulajdonba tartozó ingóságot (rendszerint pénzt) jogtalanul eltulajdonít; sikkaszt.

Hőbikém, nézted az Indexet? Szí Szí Szoft, apám? Itt egyedül mi szívunk, de hárdba. Végülis semmi különös, érted, a bíkéjvítől 100 milla kamszerződés alapján a cégnek, aszt már hopp, ficcen is tovább a zseton a Szadesznek meg a szoccereknek, a főgórék állítólag több gurigát sikítottak az okosságból. Per fő. Alap, hogy a céget felszámolják, az állami pénznek már reszeltek. Csodás mikulások, apám, vágási, ott pihen az már egy antiguai bankszámlán... Ennyiért még én is nyomnám pár évig a sífutást meg a cigánykondit a kaptárba, ha tudnám, hogy utána egy életen át csattogtatom majd egy szigeten a bennszülött picsákat... Úúúú, baaaaszki, ott az új HR-asszisztens csaj a fénymásolónál, csak le ne hajoljon, mert hörögve elélvezek, geci! Ilyen picsám lenne, még álmomban is markolásznám. Öhh... na gyújtunk, főnököm? Ebédig már nem érdemes belekezdeni semmibe.

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása