Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kertészkedik

2010. január 30. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően otthoni körülmények között) kannabiszt termeszt, a növényt rendszerint nagy gonddal és hozzáértéssel ápolva.

- Te vágod, hogy a Tomeknak volt ez az osztálytársa Hellbe, a Kara Sanyi? Ilyen benga, kesztölci deszkásgyerek, mindig ilyen kifordított bézbólsapkába erőltette neki a Molotovba. Kertészkedik otthon százezerrel.
- Ne kammerolj...
- Khomolyan, a tag nagyon ott van a témába. Múltkor is mesélte, hogy hogy kell visszametszeni meg mennyit kell öntözni meg miafaszom, vágod... így mutogatta a Dreher fölött. Jameg nemsokára szüreteli, azt majd hoz nekem is
.

A Rudika fácsés profilja megvan? Brutálisan izzó, egyik képen valami satnya növény fölött feszeng a gyíkarcával, hogy "kertészkedek", meg a szilveszteri fotóalbumba két ilyen hullarészeg, tizenöt éves kiscsajt ölelget a bulihajón, hogy aszongya "Rudi Tokodról, beverte izomból". A sok csicska meg lájkolja, mintha fizetnék őket. Szánalmas pont hu, bazmeg.

Kösz, Boxer's Edge és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása