Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Gazdaságos

2010. január 14. - Nyelvész Józsi

Alacsony áron beszerezhető, csapnivaló minőségű, értéktelen, megvetett.
Eredetileg a Tesco "gazdaságos" termékportfóliójának a márkaneve.

- Öhh... hétvégén csapatjuk Horájba, töltünk ezerrel, Kálmi? Hétvége van, bazd meg, lement pár hét az évből megint, adjuk már meg a módját, nem?
- Jaja, Tomek, no para, ott hesszelünk majd mi is a Ziggivel, öcsém. Papíron lesz valami velkámdrink téma is, mondjuk annyira nem sanszos, hogy csivasszal meg főskolás hoszteszpinákkal figyeltetnek befele a helyszínre, pászki. Az egész kóceráj nem ér annyit, mint egy karton csivasz, érted. Najó, annyit talán. Engem kérdel, szerintem kikúrnak egy kempingasztalt a bejárathoz, meg gazdaságos pezsgőt műanyagpohárral, aszt ha kell, fogyasztasz, ha nem nem, érted. Le van tudva a velkám a gecibe. Utálom a környéket, érted. Na, pattintok egy telefont a Dininek, rendelsz egy Edelweisst addig?

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása