Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Zúzda

2010. január 03. - Nyelvész Józsi

Tevékenység, állapot, körülmény, amely mozgalmassága, felfokozottsága révén annak cselekvőjét vagy résztvevőjét fizikailag, lelkileg rendkívüli mértékben megviseli.

A szilveszteri Progression koncert az kurvanagy zúzda volt, öcsém, de persze nem a Tomek meg a többi csicska miatt, gondolhatod. Nyomták a Szomorú bohócot is, ott vinnyogtunk a Szomjú Norbiékkal, érted. Az egész zenekar betérdelt, így fél térden nyomták, a Szeszkó Lackó tök behunyt szemmel énekelt, baszki. Aztán ennél a Doors számnál, a faszomtudja mi a címe, amelyiket mindig nyomnak, na annál felkevert a Gyulabá a színpadra, dreheres üveg egyik kézben, magasra, másik kézben cigi, aztán poénból tekergette a csípőjét, mint valami buláta, érted, erre hogy "kájmon béjbe lájtmáj fáj!". Hast is villantott, ilyen gecire szőrös, kis sörhas befigyelt. Jó, hogy a faszát nem lengette be, nem is értem, mért nem. Mulatni azt kurvára tud az öreg!

Apám, a reggel hatórási fegyencjárat Pestre amúgy se picsafüst, de karácsony előtt kibaszott zúzda volt. Már Táton alig fértünk fel, hallod, ilyen szuszogó mammerek között dunsztolódott a testem végig ezerrel, még a söfőr nyakába is ültek. Ráadásul ez a bajszos, kopasz tag volt, vágod, az a vadparaszt, nem a fiatalabb, könyvsérójú. Elbődül Dorogon, geci mély hang, érted, ilyen kijelentés módba, hogy "csak bérletesek". Amúgy meg hova a büdös, túrós faszomgecibe tolul hajnalban ez a sok nyugger, pászmeg?!

Kösz, Bukott Rockzenész és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása