Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

BRÉKING: Nyelvész Józsi a Ma Reggelben

2009. december 18. - Nyelvész Józsi

Kemény, mi? Nem gondoltátok volna, hogy egy az egybe az erőszakos Gyulabá, a feltörekvő senki Kisnovák vagy az alpári, muterja télikabátját idegből felgyújtó Pikács Tónió lesz a "magyaron", mi? Na, itt lehet hesszelni az adást, elég fankira sikerült. Persze csak nagy vonalakban beszéltünk, nem mentünk bele, mennyi szterka volt a Kar vérében meg hogy akkor most a Kisnovák meg a Kumi járnak-e.

(EREDETI videó az MTV Videótárban.)

A lényeg:

- Balázs Géza prof szerint ismert ember rejtőzik a Nyelvész Józsi név mögött (lehet, hogy ismerjük egymást a Horizontból :D), vagy
- őstehetség témája forog fenn!

Ennek az értékelésnek örülök, jobbat nem is kaphatnék a harmincadik születésnapomon. Akkor az van, hogy csapatom tovább izomból, és holnapra kifejezetten ritka szlenget teszek ki, remélem jönnek a siskák hatezerrel! Káprázatos lesz, főleg mert az arcom valamennyire felismerhető volt. A Modor Tibie is már itt izgul, hogy jönnek majd, hogy "bazmeg, te vagy az, Milán? Osztálytársak voltunk Süttőn, Kishornyák!" Aztán majd utalhatom a csicskadíj-hátralékom.

Kösz az eddigieket, és olvassatok továbbra is, mert parádés lesz!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása