Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Rapidol

2009. december 14. - Nyelvész Józsi

Szoftver vagy multimédia tartalmat ((jellemzően a vonatkozó törvényi előírásokat, szabályozásokat megsértve) letölt.
Eredetileg jelentése a Rapidshare nevű fájlhoszting szolgáltató szervereiről való letöltés, de a kifejezés az általános értelemben vett, jellemzően illegális internetes letöltést is jelölheti.

Kisgecók, hesszeltétek, kijött az új nídforszpíd, állítólag odabasz, nem alacsony szinten. Asszem Noviéknak van valami pakisztáni hekker spanja, okosba le tudja rapidolni nektek éjszaka alatt. Cserébe nem kér semmit az arc, csak ha már így kontaktolsz vele szoftver témájában, ilyen magyar kiscsajokról képek meg videókat elfogad, érted.

Amióta a Paliék bekötötték a neccet Dublinba, hallod, hétből hét estét tuti, hogy donaldba tolja otthon, azt annyi porkát rapidol, hogy kétszáz évig folyamatosan recskírozhatna a pecóba. Mostanába osztja, hogy kajakra csak arcpakolós részekre zúmol, korábban meg tini poreszra flesselt, aztán szerinte most kezdenek feljönni ezek a fenekelős meg kötözős témák, nemtom mi a fasz lett az emberrel. Egyik tanár a Hegyeskőben is mondta régen mindig ilyen felvilágosítós órán vagy min, érted, hogy a hokizás káros az egészségre. Na, nem így mondta direktbe, érted, de a lényeg lejött mindenkinek.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása