Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Odabaszós Szlengblog-matricák

2009. december 02. - Nyelvész Józsi

Nah, gecók! A kiadó csináltatott pár matricát (ők sztikernek nevezik) és szórják kajakra a Szlengblog könyv mellé, mindenki kap belőle párat. Az a mondás, komázzátok a kis okosságokat, egyes elszánt állatok a kocsijukra ragasztgatják, amiér riszpekt, meg hát én is ragasztanám, de én kocsi nélküli nyomorult faszi vagyok.

Az a képlet, hogy szívesen összeállítanék emlékbe, ide a blogra egy fasza galériát arról, hova ragasztottátok a cuccot. A Szajmon (grafikus arc) meg a spanjai szórták már ezerrel, mint faterom a kazánsalakot, osztották a Lánchíd meg az Országház környékére is.

Szlengblog Kisnovák

Régebben a Giziben láttam egy kurvára belökött, dagadt, ilyen bajszos, öreg csókát, azt üvöltötte egy Pazgyera Gazsi-hasonmásnak, hogy "Ezt mér csináljam?? Mondd meg, hogy MÉR CSINÁLJAM?" Most ugyanezt kérdezitek tőlem. Azért ragasszátok a sok sztikőrt, mert fasza meg lehet nyerni is, basszátok meg! A Silenos felajánlott egy tetszőleges könyvet a nyertesnek. Beválogatom lehetőség szerint az összes fényképet (tolassátok emailben), aztán tolunk egy random sorsolást.

Remélem azért olyan nem lesz, hogy valaki a harminc centis brére ráragasztja, azt "helló, Józsi - egy rajongód"! A brékó kapitány meg ilyen őszintén vigyorog a képen. :D

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása