Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Nyűvi

2009. november 30. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően elektromos) gitáron rendkívüli átéléssel, magas színvonalon, gyakran virtuóz szólókat előadva játszik.

- Neba, figyeljé! A Tomekék újabb Progression-ös számot pattintottak fel a jotóbra. Ilyen szöveg, gecc: "Amit kell, azt mindig megteszem, / ha az élet egy telefon, én felveszem". Szégyen, bazmeg, szégyen.
- Ja, hallottam már. A szöveg tényleg tré, gondolom a Tomek írta, de tekerjél 2:30-hoz, ott a gitározás. Azért jól nyűvi a Szeszkó, mi? Érzed, hogy fáj neki az élet valahol. Persze ekkora alkoholviharok után bárkinek fájna.

Van a Merszipéjnben egy ilyen magányos alkesz tag. Vágási, aki napjába legalább egyszer bekéri a zenegépből a "Mielőtt végleg elmegyek"-et. Na, a Gyulabá meg csak arra vár, mikor benne van a tintorettó, azt kappanhangon énekli, meg néz mindenkire, hogy tartsanak vele. Az a legnagyobb, mikor a gitárszólót is elvinnyogja. Nagyon nyűvik az eredetibe is, de Gyulabá azt is beübereli természetesen.

Kösz, Tomala.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása