Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szopoládé

2009. november 28. - Nyelvész Józsi

Helyzet vagy állapot, amelyet kellemetlen, kínos gondok sokasága jellemez.

A Kisnovák júkéj prádzsektje lassan kezdi magát kitermelni, pedig eleinte szopoládén kívül más nem nagyon jutott a csóringer fajtájának. Gyerek múltkor villantott is egy Cavalli póló plusz Armani napgép kombót webcamen az otthoni spanoknak, hogy "ehe, ide hesszeljetek, kistáskák, most újítottam arcoktól Camden márkiton, halljátok, eredeti, eskü, geci, kajakra, ilyen flesselős eredetiségmatricák voltak meg minden rajtuk, tuti nem basztak át, értitek". Papíron most dolcse nacira meg práda járógépre gyűjt, valamiért kajakra rágyógyult az arca erre az olasz márkabuzi-témára. Múltkor a fasz rapszámait is átküldte MP3-ba, hallod, mint a döglött kutya szarás közben, a szövegek ilyen Progression-szintűek, érted.

Hoppácska! Elég szopoládé a helyzet a Norbikának, elméletileg. Sejtjük, ki a Mullini, tesó. Ügyebár a Kisszomjú a Vasút közre sréhen lakik, a bányázházakban. Tegnap este spanolok nála, nézzük, szemben a fodrászat felett, ablakban valami mozgás... Ilyen dagadt tag táncolt, apám, meztelenül, gyertyával a kézben, azt ilyen mindenféle jeleket rajzolt a sötétbe. Kurvára sanszos, hogy a Müller Feri bá a hunyó, érted.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása