Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Hirdetés a Szlengen és a Modoroson - 2009 december

2009. november 14. - Nyelvész Józsi

LEJÁRT. Erről sanszosan lecsúsztál, tesvérem.

December elejétől heti elosztásban bannereket értékesít a Szlengblog és a Modorosblog két szerzője, Nyelvész Józsi és Modor Tibi. Itt a képlet:

Ha idáig eljutottál, akkor sok bemutatkozás nem kell. Két fáradhatatlan (napi szintű bejegyzések már egy éve), kultikus magyar blog.

Két bannerhely van:

  • - billboard az első és második bejegyzés között (maximum 310x250 pixel)
  • - skybox az oldalsávban (maximum 160x290 pixel)

December 28-ig nevetséges áron adjuk a bannert: 5000 forint + ÁFA / hét / bannerhely / blog. Pl a Modorosblog oldalsávjában 5000 forint + ÁFÁ-ért ott lesz a bannered egy hétig. Azt látva, hogy nálunk gyíkabb szájtok ennek sokszorosáért árusítják a hirdetést, bízunk programunk sikerében.

"Hoppácska, tesó! Mire ez a nyálverés?" - kérdezhetitek. Brutális a látogatottságunk, és az olvasóink elkötelezettsége (blogon eltöltött idő, meglátogatott oldalak / felhasználó) is szép. További bizonyíték, hogy nem gagyit próbálunk rádsózni:

Látogatottsági adatainkat és a lefoglalható bannerhelyeket itt nézheted meg.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért lenne jó ez nekem?
Felsőkategóriás, nehezen elérhető netezőknek viríthatod a brandedet kultikus blogokon. A kérdés inkább az, hogy miért ne lenne ez jó neked.

Mi lesz december 28 után?
Nincs terv, de addig garantáljuk a szánalmasan alacsony árakat.

Mért ilyen gyanúsan olcsó a banner?
Gyanús, mi? Ez a pénz kábé annyi, hogy legolcsóbb pezsgővel lelocsoljuk egymást, szórunk egy marék konfettit, és hazamegyünk tömegközlekedéssel. Viszont a pszichológiai a tény, hogy ezen pénzt kerestünk, további, még jobb posztok megírására motivál. Célunk nem a meggazdagodás, hanem a blogjainkra szánt idő jelképes megjutalmazása. Ha a delláért csinálnánk, elég nagy balfaszok lennénk.

Hol a gecibe vannak a számok?
Ahogy feljebb szerepelt, itt. Heti 70 000+ értékesíthető "impression"-nel rendelkezünk / hét. És ez csak a fele az egésznek, a másik fele az Indexé. Paranoid vagy elkötelezett hirdetőknek hozzáférést adunk a Google Analytics fiókunkhoz.

Meg vagyok győzve, kell!
Király, írj egy emailt Józsinak a szleng@gmail.com-ra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása