Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kaliber

2009. október 08. - Nyelvész Józsi

1. Méret.

A Szabinának van akkora mellszerkezete, hallod, sikítva ültetném az arcomra a csajt. Azt ráverném a nagy csöcsökre, ekkora kaliber, hallod, már csak a látvány kedvéért, gecó!

2. (Rendszerint tiszteletet kiváltó, áhított) anyagi, társadalmi minőség, nagyság (vagy azzal rendelkező személy).

Ez vajon milyen kaliber ez a Tomek? Csak mert ekkora nímand fejjel, meg hozzá ilyen pálcikatest, nehéz elképzelni, hogy százezreket kaszál a gékartonon, amit árusít, érted. Ilyen frutti-árusnak tudom csak elképzelni, jó esetben.

- Krisz, te miket tudsz erről a golfos faszingerről? Hallom, ismered? Ez az öreg, bajszos, ilyen rövid copfja van, kicsit ilyen majomfejű. Már sokadszorra látom a Szilvikét beszállni, azt viszi az öreg arc valamerre mindig.
- Hát, ilyen elég nagy kaliber Tzákodon, érted. Senki nem gecizik vele, mindenki benyal neki csontig. Mi a faszt keres a Bitumex parkolóba, azt nem vágom, de inkább ne kérdezgessük szerintem. Biztos rokon, vagy valami.

A Tasnádi Kálmi igen befolyásos figura, hatalmas kaliber. Sok az ismerős, mindenfajta gyanús származék üzlettárs, vágod. Ezzel a német csókával, a Ziggivel is nagyon jóba vannak. Tudod, ilyen bajszos, elég zorall tag. Mindig a Stallonéba látom őket spanoskodni, meg segítenek egymásnak a negyvenöt fokos padon, érted.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása