Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Leoffol

2009. október 02. - Nyelvész Józsi

(Rendszerint alapvetően ellentmondó véleménnyel rendelkező személyt) heves, erős, de rövid érvelés útján meggyőz, ellenállást "leszerel".

- Timcsi, gyere már bulizni péntekeen!
- Nem lehet, a Jencike nem enged, olyan féltékeny az a gyerek, hallod.
- Ne csináld má, felhívod, leoffolod valamivel, azt jössz. Mindenki ott lesz! Pestről is lesznek helyes pasik!

A Merci nagyasszony geciül leoffolta a Gyulabát, nem hittem volna, hogy ilyen van, a Misájtól vágom, kajakra így volt! Ügyebár a Nagyúr levitte a kis zseni Mártonkát gépezni meg eszkortos pénzt fialtatni, érted. Mondta neki, hogy "Mártonkám, kijön az a három cseresznye, kicsit nézegetheted a képeket a Cica magazinba, rájössz, még a fagyinál is királyosabb!" Ezt levágta a Mercédesz, mikor hazajött, olyat sipákolt, égnek állt az öreg faszi copja. Persze a másik az, utána olyan szinten lekúrt a Mercinek, hogy repült a falig, olyan hangja volt, mint a medicinlabdának, öcsém.

Kösz, aftermodern.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása