Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Premierjegyek okosba'

2009. szeptember 25. - Nyelvész Józsi

Testvéreim, azt remélem, levágtátok, hogy a Szlengblogból opera készült. Október 5-10. között bármelyik nap, a Szemlőhegyi barlangba tolulhattok megnézni. Remélem sokan mentek, az opera igazi kőnig dolog, ilyen nagyvilági tematika. Főleg a Kinder Béci szerint, múltkor vitt is ilyen fullos pinát Pesten.

A Göttinger Pál áldott jó ember, két ingyenjegyet ajánlott fel az olvasóknak. A jegyek a premierre szólnak (október 5, hétfő 19:00). Gondolom, sokan ezt gondoljátok most:

Ingyen? Nebassz! Hogy a gecibe kaphatom meg?

Egy lájtos nyerőgépezés útján, bazmeg. A feladat az alábbi kérdések megválaszolása (e-mail címed meg hogy melyik országban dolgozott a Pazgyera Gazsi). Hétfő délben lezárom ezt a játszódást, és valami netes randomizáló okossággal kisorsolok egy nyertest. Küldjétek be a választ, mint a mókus!

(Lezárult.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása